Van Deventerlaan 20

Utrecht

Testimonials

Wat onze klanten zeggen

neem contact op!

We werken samen met partners in zowel het publieke als het private domein. Neem contact met ons op dan laten we zien wat we voor jou kunnen betekenen!

contact
TrafficDash geeft juist dat overzicht van belangrijke operationele informatie

“Het product TrafficDash geeft juist dat overzicht van belangrijke operationele informatie, afkomstig uit meerdere bronnen. Het is een realtime overzicht van de actuele situatie in Nijmegen, van verkeer- en parkeerdata tot weerdata. Ik ben dan ook erg tevreden met dit product van MAPtm!”

Ivo KalsbeekGemeente Nijmegen
MAPtm ons ondersteunde met hun enorme kennis en kunde

“TrafficDash hebben we samen met MAPtm ontwikkeld volgen de scrum methodiek. Een inspirerende manier van ontwikkelen waarbij MAPtm ons ondersteunde met hun enorme kennis en kunde. Onze ideeën en wensen werden uiteindelijk vertaald naar een prachtig en nuttig product!”

Maurice van der ZeeuwGemeente Nijmegen
verkeersoverlast uitgebleven

“In de voorbereiding van het project N504 verkeerspleinen te Noord-Scharwoude maakte de provincie zich zorgen over de verkeersoverlast in het dorp, maar mede door de inzet van Social Traffic Management® door MAPtm hebben we de omgeving van nuttige informatie voorzien en is verkeersoverlast uitgebleven. Met complimenten van de omgeving tot gevolg!”

Mark GeertmanOmgevingsmanager Van Gelder B.V.
Standaard voor succesvolle realisatie

“Samenwerken met MAPtm is voor ons een welkome aanvulling in complexe C-ITS projecten. MAPtm is geen synoniem voor C-ITS, maar een standaard voor succesvolle realisatie”

Wim VossebeltCEO / Managing Partner V-tron
Verrassende en innovatieve oplossingen

“MAPtm heeft de Gemeente Den Haag en Rijkswaterstaat deskundig begeleid bij het implementeren en evalueren van één van de eerste toepassingen van de regelaanpak in Nederland, op de Kleine Ruit van Den Haag”

Jeroen KorvingRijkswaterstaat, West Nederland Zuid
Vernieuwing station Amsterdam Zuid

“Met een complete vernieuwing van station Amsterdam Zuid, de verbreding van de A10 Zuid én de bouw van twee tunnels krijgt de omgeving van Zuidasdok nog veel met ons te stellen. Met Ask&GO hebben we nu een instrument in handen om ons directe bereik stevig te vergroten én dienstverlenend te zijn naar de gebruikers van ons gebied. Ik kijk uit naar jarenlange samenwerking met MAPtm.”

Saskia BlaasVan Hees Communicatie

088-2542000 Neem vandaag nog contact op, wij werken zonder vertraging.

Contact