Wij zijn altijd op zoek naar de juiste mensen!

Ben je (bijna) afgestudeerd? Of tijd voor een nieuwe afslag in je carrière?

En wil jij een maatschappelijke bijdrage leveren binnen de thema’s smart mobility, smart cities, autonome voertuigen, dashboards, duurzaamheid en innovatie binnen verkeersmanagement? Wij zoeken nieuw talent om samen te werken aan praktische oplossingen met oog voor de toekomst.

Benieuwd naar ons team en de mogelijkheden voor jou? Neem contact met ons op! Chat, bel of mail Mark Olivierse.

Traineeship: Leer denken in oplossingen van morgen!

Bij MAPtm werken wij aan diverse innovatieve mobiliteitsoplossingen. Verkeer en mobiliteit vraagt om slimme, maar ook pragmatische oplossingen. Wij adviseren niet alleen, maar gebruiken onze kennis van de nieuwste systemen en ontwikkelingen ook voor de implementatie en uiteindelijke exploitatie ervan in dit uitdagende werkveld. Onze aanpak hierin kenmerkt zich door onze TOPIC-kernwaarden: transparant, open, puur, innovatief en creatief. De 25 medewerkers van MAPtm vertegenwoordigen gezamenlijk een breed kennisveld. Van operationeel verkeersmanagement (in onze private verkeerscentrale), iVRI's, Social Traffic Management®, MaaS (Mobility as a Service), Data Science tot (coöperatieve) Intelligente Transport Systemen (ITS) en automatisch rijden.

Geïnteresseerd? Wil je in jouw eerste baan werken aan diverse innovatieve projecten? En wil je meer weten over MAPtm of ons traineeship? Neem dan contact met ons op!

Neem contact op