Passie, expertise en gezelligheid verenigd!

MAPtm is een enthousiaste en gedreven kennisclub bestaande uit mensen die warmlopen voor innoveren. Wij pionieren in nieuwe ecosystemen, verbinden partijen en brengen frisse ideeën tot leven.

Wij brengen publieke en private partijen bij elkaar om tot innovatieve oplossingen te komen voor efficiëntere, veiligere en duurzame mobiliteit.

Passie, expertise en gezelligheid bij MAPtm

De start van MAPtm

De start van een nieuw avontuur om operationeel verkeersmanagement op de kaart te zetten en dé brug te vormen tussen markt en overheid.

VCMAP

MAPtm introduceert de VCMAP: de eerste private verkeerscentrale van Nederland. Vanuit onze VCMAP voeren wij het operationeel verkeersmanagement voor wegbeheerders uit.

Lees meer

Participatie

Vanaf nu kunnen alle MAP'ers participeren in ons fantastische bedrijf. Door een deel van de aandelen te certificeren is het mogelijk om een stukje van MAPtm te kopen en nog sterker verbonden te zijn.

STM®

MAPtm introduceert Social Traffic Management®. Met STM® kunnen wij nu heel doelgericht en persoonlijk informeren over wegafsluitingen, omleidingsroutes en alternatieve reisopties.

Lees meer

JongMAP

Met JongMAP heeft de jeugd van MAPtm nu een eigen positie. Het versterkt de sociale kant van MAPtm en biedt een laagdrempelige manier om kennis en ervaringen uit te wisselen voor alle MAP'ers die jong zijn of zich ooit jong hebben gevoeld. 😉

De toekomst

In de continu veranderende (mobiliteits)wereld blijven wij samen innoveren en verbinden met als resultaat een duurzame en bereikbare samenleving.

Het team van MAPtm

Onze kernwaarden

Met onze TOPIC-waarden – Transparant, Open, Puur, Innovatief en Creatief – blijven wij vooroplopen. Hoogwaardige service, duurzaamheid en innovatie staan daarbij centraal.

Transparant
Transparant staat voor het laten zien wat wij doen en het inhoudelijk betrekken van de mensen met wie wij werken. Dat betekent dat publicaties zoveel mogelijk openbaar zijn en dat wij zowel MAP'ers als klanten aantoonbaar betrekken bij producten die wij ontwikkelen, beslissingen die wij nemen en resultaten die wij boeken.
Open
Open staat voor het delen van gedachten en gevoelens die betrekking hebben op de onderlinge samenwerking en de onderlinge verhoudingen binnen MAPtm. Dat betekent dat er periodiek ruimte in de agenda’s wordt vrijgemaakt om onbevooroordeeld naar elkaar te luisteren, elkaar feedback te geven, gevoelens en ervaringen te delen, en om proactief te vragen naar andere/afwijkende ideeën en meningen.
Puur
Puur staat voor integer handelen, ofwel ‘het goede doen, ook als niemand meekijkt’. Dat betekent dat wij leveren zonder poespas, dat wij bij onze leest blijven en doorverwijzen als iets buiten onze inhoudelijke expertise ligt, en eerlijk zijn over onze eigen belangen binnen projecten.
Innovatief
Innovatief staat voor onze continue focus op vernieuwing binnen onze productontwikkeling. Dat betekent dat we nieuwe technologie vertalen naar vernieuwende producten of diensten, dat we durven te investeren om vernieuwend te blíjven en dat innovatieve en R&D-projecten de prioriteit krijgen in onze aanbestedingstrajecten en projectkeuzes.
Creatief
Creatief staat voor het gebruiken van onze verbeeldingskracht om nieuwe ideeën te bedenken (en is daarmee een voorwaarde om innovatief te kunnen zijn). Dat betekent dat wij problemen omdenken naar kansen, ons inspannen om theoretische concepten te vertalen naar de praktijk, en binnen projecten ruimte maken om out of de box te denken.
Kom werken bij MAPtm, Rick Overvoorde Dennis Hofman

Kom bij ons team

Wij zijn altijd op zoek naar gedreven mensen met frisse ideeën. Nieuwsgierig? Pionier met ons mee!