Datagedreven werken in de wereld van mobiliteit

Wij ontdekken, analyseren en transformeren data naar bruikbare informatie, interactieve dashboards en handelingsperspectieven voor of samen met onze publieke en private partners en opdrachtgevers.

Datascience en mobiliteitsdata

Ontketen de kracht van mobiliteitsdata met Data Science

Onze data scientists zijn meesters in het verzamelen, opschonen en analyseren van zowel publieke als private mobiliteitsdatasets. Door onze praktijkervaring in verkeersmanagement te combineren met geavanceerde algoritmen, onthullen wij waardevolle inzichten die de mobiliteit en leefbaarheid kunnen verbeteren. Of het nu gaat om het meten van bereikbaarheid, netwerkprestaties, analyse van gevaarlijke locaties of evaluaties van CCAM/ADAS-gebruik, wij bieden op maat gemaakte oplossingen voor de mobiliteitsuitdagingen van onze klanten en partners.

Dashboarding bij MAPtm

Dashboarding: inzichten naar smaak

Om effectief in te kunnen grijpen in mobiliteitssituaties, is het belangrijk om een goed begrip te hebben van de situatie. Door verschillende bronnen van mobiliteitsgegevens samen te voegen in één overzichtelijk dashboard, kun je waardevolle inzichten verkrijgen. Onze op maat gemaakte dashboards bieden gebruikers een compleet beeld van de mobiliteitssituatie. Daarnaast stellen ze gebruikers in staat om eigen inzichten te creëren, volledig naar hun smaak.

Met gedetailleerde en real-time visualisaties heeft u volledige controle over de prestaties van uw mobiliteitssysteem en netwerken. Onze dashboards stellen u in staat om snel trends, patronen en afwijkingen te identificeren. U kunt verkeers- en mobiliteitsmonitoring uitvoeren, verkeersanalyses en rapportages genereren, diensten en maatregelen plannen, en de prestaties en effecten van uw mobiliteitsinitiatieven evalueren.

Digital reporting bij MAPtm

Automatische diensten: oplossingen zonder zorgen

Onze automatische diensten bieden zorgeloze oplossingen. Of het nu gaat om gegevensverwerking, rapportgeneratie, drukte alerts of andere operationele taken, onze diensten zorgen ervoor dat deze taken probleemloos worden uitgevoerd.

Verkeersinzichten as a Service (VaaS) is een voorbeeld van een gratis dienst van MAPtm, waarbij u per e-mail een nieuwsbrief ontvangt met daarin de prestaties van het verkeersnetwerk in uw regio. Door het samenvoegen van verschillende databronnen weet VaaS de meest essentiële indicatoren inzichtelijk te maken, waaronder werkzaamheden, incidenten en vertragingen. Zo blijft u iedere week up-to-date! Bent u geïnteresseerd in andere KPIs of benieuwd naar een eigen dashboard?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief! →

Meer weten?

Neem contact met ons op.