Inzet van onze kennis en expertise

Onze adviseurs werken aan nieuwe verkeers- en mobiliteitsoplossingen, met oog voor de dagelijkse praktijk, voor of samen met onze publieke en private partners en opdrachtgevers.

Pioneers in CCAM

Pionieren met Connected & Automated Mobility

Geautomatiseerd rijden is niet meer een droom van morgen, maar de realiteit van vandaag. MAPtm helpt bij de ontwikkeling en implementatie van innovatieve oplossingen op weg naar geautomatiseerde voertuigen. Van strategische planning tot slimme fysieke en digitale infrastructuur en geavanceerde control centers, zoals ons eigen verkeerscentrum (VCMAP). Dit doen wij niet alleen binnen Nederland, maar ook op Europees en internationaal niveau waarbij wij vaak samenwerken met andere vooroplopende partners in het domein van Connected, Cooperative & Automated Mobility (CCAM). Wij bieden maatwerkadvies en -deeloplossingen voor deze nieuwe mobiliteitsvormen. Werk samen met ons aan de mobiliteit van de toekomst!

Verantwoorde mobiliteit

Realiseren van verantwoorde mobiliteit

Iedereen moet gebruik kunnen maken van veilige, slimme, groene en efficiënte mobiliteit! Door toepassing van de nieuwste ontwikkelingen binnen mobiliteit streeft MAPtm ernaar verschillende modaliteiten en mobiliteitsoplossingen samen te brengen. Van het optimaliseren van het openbaar vervoer en het stimuleren van fietsgebruik tot het verbeteren van verkeersveiligheid adviseren wij en bieden innovatieve oplossingen die de weg vrijmaken naar een toekomst waarin mobiliteit voor iedereen toegankelijk, veilig en duurzaam is.

Samenwerken centraal bij MAPtm

Toepassen van innovatief verkeersmanagement

Wij zijn dé experts op het gebied van Smart Mobility en Smart Shipping. Met onze kennis van iVRI's (slimme kruispunten), verkeerssimulaties en incidentmanagement zorgen wij voor soepele doorstroming op de wegen. Daarnaast brengen wij ruimtelijke ordening en innovatieve oplossingen bij elkaar en werken wij op de weg en het water aan de digitalisering van verkeerssystemen zoals bijvoorbeeld C-ITS. Spring aan boord en ontdek hoe wij de (vaar)weg beschikbaar maken voor nieuwe mobiliteit!

Samenwerken centraal bij MAPtm

Samenwerken in eco-systemen

Samenwerken in eco-systemen is de sleutel tot succes. Wij geloven in de kracht van samenwerking met verschillende partijen om duurzame mobiliteit te realiseren. Als intermediair brengen wij daarbij meerdere betrokken publieke en private partijen samen. Met onze expertise in de digitalisering van verkeersmanagement en mobiliteit, helpen wij verschillende organisaties om van strategisch tot operationeel niveau met elkaar samen te werken. Hierin werken wij samen aan de eco-systemen en brede welvaart om de uitdagingen van de moderne mobiliteit aan te pakken en innovatieve oplossingen te vinden. Laten wij de krachten bundelen en de weg vrijmaken naar een slimmere en duurzamere toekomst van mobiliteit.

Meer weten?

Neem contact met ons op.