MAPtm - transforming mobility

Transforming Mobility

Samen vormen wij de toekomst van mobiliteit. Doe mee!

Onze diensten

Mobiliteit verandert voortdurend door digitalisering, maatschappelijke trends en nieuwe samenwerkingsvormen. Wij werken aan een duurzame wereld van mobiliteit door samen te innoveren.

Dit doen wij met onze deskundige adviseurs, digitale tools en operationele diensten.

Consultancy

Ontdek meer

Operational

Ontdek meer

Wij werken aan oplossingen van morgen!

Verkeersmanagement vraagt om slimme en innovatieve oplossingen. Hiervoor is een partij nodig die niet alleen adviseert, maar ook kennis heeft van de nieuwste systemen en ontwikkelingen en zowel de implementatie als de operatie beheerst. MAPtm beschikt over de benodigde kennis en kunde om operationeel verkeersmanagement naar een next level te brengen en de operatie uit handen te nemen. Bij MAPtm werken denkers met oog voor de dagelijkse praktijk.

Wim Broeders - CEO MAPtm
Wim Broeders
Directeur MAPtm

Wat is MAPtm?

MAPtm is een enthousiaste en gedreven kennisclub bestaande uit mensen die warmlopen voor innoveren. Wij pionieren in nieuwe ecosystemen, verbinden partijen en brengen frisse ideeën tot leven.

Met onze TOPIC-waarden – Transparant, Open, Puur, Innovatief en Creatief – blijven wij vooroplopen. Hoogwaardige service, duurzaamheid en innovatie staan daarbij centraal.

Lees meer over ons

Ons team

Maak kennis met ons team van MAP'ers, waar passie, expertise en gezelligheid samenkomen.

Tom Alkim springt

Testimonials

Wat onze opdrachtgevers zeggen

Standaard voor succesvolle realisatie

“Samenwerken met MAPtm is voor ons een welkome aanvulling in complexe C-ITS projecten. MAPtm is geen synoniem voor C-ITS, maar een standaard voor succesvolle realisatie”

Wim Vossebelt, CEO / Managing Partner V-tron

Verkeersoverlast uitgebleven

“In de voorbereiding van het project N504 verkeerspleinen te Noord-Scharwoude maakte de provincie zich zorgen over de verkeersoverlast in het dorp, maar mede door de inzet van Social Traffic Management® door MAPtm hebben we de omgeving van nuttige informatie voorzien en is verkeersoverlast uitgebleven. Met complimenten van de omgeving tot gevolg!”

Mark Geertman, Omgevingsmanager Van Gelder

Blauwe Golf Noord-Holland

“Met de ‘Blauwe Golf’ worden brugopeningen geoptimaliseerd voor zowel de weg- als vaarweggebruiker. MAPtm helpt ons op verschillende vlakken: opstellen specificaties van het Brugmanagement Systeem (BMS), verbeteren en verhogen van het gebruik van het systeem en zorg dragen voor het dagelijks verkeerskundig beheer. Erg prettig om met MAPtm samen te werken!”

Bart Bosman, Provincie Noord Holland

Ondersteuning Thematafel

“MAPtm ondersteunt de wegbeheerders in de LVMB thematafel ‘DVM-systemen en LRA’. Dit doen zij zowel praktisch, door het organiseren van onze bijeenkomsten, alsook inhoudelijk, met de kennis en expertise die zij hebben in het werkveld van Verkeersmanagement. We hebben goede ondersteuning gevonden met de adviseurs van MAPtm voor onze thematafel”

Arnold van Veluwe, Rijkswaterstaat

Een bak data omzetten

“Voor mij heeft MAPtm een bak data omgezet in bruikbare en waardevolle gegevens over de herkomst en bestemmingen van vrachtverkeer in Haven. Verder hebben jullie, zonder dat dit vooraf was besproken, ook melding gemaakt van interessante bij-vondsten in de data.”

Jacqueline Mouws, Havenbedrijf Rotterdam
Het MAPtm team